Bedriftspresentasjon med Polarcus og DUG

Hei og velkommen til eit nytt semester!

Håper alle har hatt ein fin ferie og at oppstartsveka ikkje har vore for hard. I morgon er det klart for bedriftspresentasjon med to av våre sponsorar Polarcus og DUG.

Polarcus_logo

Polarcus er eit marint geofysisk selskap som har som visjon å vere pioner innanfor grøn seismisk utforskning. Per dags dato har Polarcus den grønaste og yngste flåten av seismiske fartøy i verda. Desse fartøya inneheld den nyaste teknologien innan seismikk og navigasjon.

13442178_1189445984433984_7787476728024560443_n

DUG (DownUnder Geosolutions) er eit innovativt geofysisk selskap med ein rekke evner. Selskapet leverer produkt og tenester innan seismisk utforskning og produksjon av olje og gass. Eit av produkta som DUG er mest kjent for er DUG programvaren som kan brukast til å prosessere seismiske data.

Bedriftspresentasjonen startar klokka 17.30 og er open for geofysikarar og geologar. Etter presentasjonen vil det bli servert gratis øl og pizza.

Me håper at så mange som mogleg tar turen innom 🙂

-Styret

Advertisements