Årsmøte og Geofysiske Games

Hei alle sammen, og takk for en utrolig hyggelig kveld i går!

Som planlagt startet kvelden med årsmøte, hvor endring av vedtektene sto på agendaen. Dette ble gjort med en enkel avstemning hvor det var full enighet blandt styremedleme. Vanligvis skiftes også styret ut på årsmøtet, men ettersom vi er en nyetablert forening i år blir det ikke valgt nytt styret før til neste år. Om du er interessert i å være med i styret da må du gjerne gi oss en lyd, slik at vi er klar over interessen.

Kvelden fortsatte med Geofysiske Games, hvor vi tilbød spill som Alias, Jungle speed, kortspill, singstar og beerpong. Stemningen var på topp! Oppmøte var utrolig bra, men kanskje kan vi samle enda flere neste gang?

Vi håper alle som deltok hadde en hyggelig kveld, og ønsker å komme neste gang også! Dersom du har tilbakemeldinger eller ønsker om andre spill er det bare til å sende oss en mail! 🙂

Advertisements